Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Покренут сајт у оквиру пројеката „Јачање међугенерацијске солидарности“


25.01.2021

У оквиру пројекта „Јачање међугенерацијске солидарности” који спроводе Центар за подршку и инклузију Хелп нет у сарадњи са Црвеним крстом Србије, а уз подршку Вишеград фонда, покренут је сајт на коме се поред информација о самом пројекту, налазе и активности које се реализују у оквиру овог пројекта.

На сајту можете пронаћи публикације о међугенерацијској солидарности, информације о активностима у оквиру пројекта, блог и информације о медјугенерацијској солидарности, као и видео материјале.

Сајт можете пронаћи кликом на следећи Link.

Пројекат је интернационалног карактера и спроводи се у партнерству са Европском групацијом за територијалну сарадњу ТРИТИА из Пољске, Центром за социјалне услуге Хорелица из Словачке као и организацијом ТРИАНОН из Чешке. који има за циљ подстицање међусобне сарадње, разумевања и суживота генерација

Активности које се реализују у оквиру пројекта треба да допринесу унапређењу социјалне кохезије мењањем релација међу генерацијама и да се унапреди њихову међусобну сарадњу и разумевање, али и да подигне ниво њихових дигиталних компетенција, као и да прикупи податке о утицају креативних медија на међугенерацијску солидарност.