Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Посета министра Селаковића Црвеном крсту Србије


11.10.2023

Данас је Црвени крст Србије посетио министар Никола Селаковић са сарадницима. Током посете састао се са председником Црвеног крста Србије проф. др Драганом Радовановићем и генералним секретаром Љубомиром Миладиновићем.

Радовановић је министра Селаковића упознао са активностима наше организације и нагласио да је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у великом делу социјалног деловања значајан партнер Црвеног крста, те да смо средствима које Министарство опредељује за континуиран хуманитарни рад у могућности да пружамо помоћ становништву, у првом реду кроз рад народних кухиња и подршку грађанима у виду породичних пакета хране и хигијене.

Министар је изразио уверење да ће сарадња у будућности бити још успешнија и да ће напредовати у правцу развијања постојећих и отварања нових заједничких хуманитарних пројеката, те да ће грађани и надаље моћи да остварују своје потребе кроз социјалне програме које спроводи Црвени крст Србије.

Делегација Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања након састанка, посетила је Службу тражења и Спомен собу.