Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

“Превенција ризичних облика понашања младих кроз њихово заједничко учешће у едукативним и спортским активностима” радионица


14.04.2022

У оквиру пројекта који подржава Министарства просвете, науке и технолошког развоја Црвени крст Србије и Центар за подршку и инклузију Хелп нет одржали су уводну радионицу у оквиру пројекта  “Превенција ризичних облика понашања младих кроз њихово заједничко учешће у едукативним и спортским активностима“. Радионица је одржана у Свечаној сали Црвеног крста Србије у уторак 12. априла, а присуствовало је 45 учесника/ца, средњошколаца/ки различитог образовног усмерења из Десете београдска гимназија, Техничке школе “Дрво арт“, Медицинске школе „Надежда Петровић“, Друге економске школе и Спортске гимназије.

На радионици је разговарано о ризицима и проблемима који се најчешће јављају у адолесценцији, о заштитним факторима, као и на које све начине се могу проблеми решавати. У уводном делу учесници/це су могли да дају своје ставове и уверења о ризичним облицима понашања, што је омогућило интерактивност и послужило као добра подлога за наставак даљег рада.