Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Црвени крст – Црвени тепих у Мионици


26.06.2019

Црвени крст Србије и Црвени крст Београда, да би се предупредиле летње неташице крви, припремили су кампању “Црвени крст – Црвени тепих”. Поводом 14. јуна – Светског дана добровољних давалаца крви лансирана је ова  кампања. Преко педесет јавних личности из сфере новинарства, културе, спорта, музике, медицине и саобраћаја се одазвало позиву Црвеног крста.

Ови драги пријатељи Црвеног крста промотери су добровољног, ненаграђеног и анонимног давања крви. Они су имали времена, воље и разумевања да се позиву Црвеног крста одазову одмах, а поједини и одложе своје обавезе да би нам се придружили.

Ови драги пријатељи Црвеног крста промотери су добровољног, ненаграђеног и анонимног давања крви. Они су имали времена, воље и разумевања да се позиву Црвеног крста одазову одмах, а поједини и одложе своје обавезе да би нам се придружили. оред снимљених видео клипова који су почели да се емитују на појединим телевизијама са националном фреквенцијом, планирано је и учешће познаних лица  на акцијама давања крви.

У четвртак, 27. јуна 2019. године у Мионици на Тргу Војводе Мишића од 9 до 14 часова Црвени крст организује акцију добровољног давања крви. Промотер летње капање „Црвени крст – Црвени тепих“ у Мионици биће др Владимир Јевтић, председник Асоцијације за безбедност моторциклиста https://we.tl/t-hqO54HvDdz .

Овог лета резерве крви зависе од свих нас! Чекам те на акцији!“