Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Инструкције за динарске уплате


Aкo желите да будете донатор за реализацију програма Црвеног крста Србије, то можете учинити по доле наведеном упутству, на назначену адресу. Унапред хвала на разумевању и доброј вољи.

Захваљујемо Вам на Вашој исказаној намери и племенитој жељи да помогнете хуманитарне акције Црвеног крста Србије.

Динарски рачун Црвеног крста Србије код Комерцијалне банке АД Београд

205-205818-39

 

У току је акција

Водимо на опоравак децу кориснике народних кухиња и хуманитарне помоћи из удаљених сеоских средина

Уз уплатнице ИНФОСТАНА за март месец 2017. године инсертована је и уплатница Црвеног крста Србије за реализацију хуманитарне акције: Водимо на опоравак децу кориснике народних кухиња и хуманитарне помоћи из удаљених сеоских средина

Уплате могу вршити физичка и правна лица.

Опоравак деце, у 2017. години би се реализовао као и до сада у дечјем одмаралишту Црвеног крста Србије "Криста Ђорђевић" у Баошићима.

Од средстава која се прикупе на опоравку би боравила деца корисници народних кухиња и ђаци пешаци из истурених сеоских  одељења узраста од 7 до 14 година која нису раније била обухваћена овим програмом.

Десетодневни боравак деце у одмаралишту Црвеног крста Србије поред социјалне комппоненте има и психолошку и едукативну. Деца која бораве у одмаралишту обухваћена су и програмом Летње школе Црвеног крста коју реализују едуковани млади волонтери Црвеног крста из целе Србије.

Програм рада Летње школе прилагођен је узрасту и интересовању деце и реализује кроз промоцију хумних вредности, здравствено- превентивне активности, креативне радионице (обука из прве помоћи, реалистички приказ повреда, ликовна, музичка, драмска, новинарска, плесна радионица и школица страних језика), спортске активности и забавни програм (игре без граница, квизови, избор за мис, маскенбал и тд.). О безбедности деце на плажи брину спасиоци на води, а обуку непливача обавља инструктор пливања.

 

Сврха: За децу кориснике народних кухиња и хуманитарне помоћи из удаљених сеоских средина.

Прималац: Црвени крст Србије

Број рачуна: 200-2627490102033-95

Позив на број: 12001 3550000

Унапред Вам захваљујемо на учешћу у новој акцији.

 

У прилогу изглед уплатнице.