Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Тренинг центар Црвеног крста Србије


У самом центру Београда можете изнајмити модеран, мултифункционалан пословни простор за конференције, семинаре или састанке.

Тренинг центар Црвеног крста Србије је потпуно нов, комплетно реновиран и савремено опремљен простор који омогућава одржавање семинара, презентација, предавања и састанака на највишем нивоу.

Национални тренинг центар Црвеног крста Србије чине две сале:

  1. Велика сала – капацитета до 30 места (биоскопска поставка), 20 места (са столовима) или 16 места (конференцијска поставка).
  2. Мала сала – капацитета до 16 места (биоскопска поставка) или до 10 места (за састанке или презентације).

Велика сала, површине 180м2, нуди све услове за организацију већих догађаја и пословних окупљања. Опремљеност конференцијским столицама са таблом за писање и покретним столовима, чини овај простор мултифункционалним и може се прилагодити свим потребама клијената. За потребе коктела или конференција, постоји могућност постављања барских столова.

Мала сала, површине 25м2, нуди неопходан мир, тишину и приватност за одржавање састанака или презентација за мању групу људи.

Постоји могућност изнајмљивања искључиво велике или мале сале, или изнајмљивање целог тренинг центра. Без обзира на салу за коју се определите, на располагању је коришћење модерне потпуно опремљене кухиње као и тоалета. Брз интернет је доступан у обе сале, на располагању је ЕПСОН пројектор, као и ТЕСЛА телевизор за пројекцију садржаја. Простор је климатизован.

Веома важно за центар  Београда – за све клијенте обезбеђено је једно паркинг место у дворишту радним данима, док је викендом на располагању до 5 паркинг места.

*све цене су изражене са ПДВ-ом.

**уплата се врши у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан испостављања фактуре.