Симина 19, 11000 Београд, Србија; // телефон:+381 11 30 32 125; факс:+381 11 263 43 48;
      

Предавања и обуке

Организујемо предавања и обуке за децу школског узраста и младе

Предавања и обуке реализују вршњачки едукатори кроз интерактивне радионице прилагођене узрасту деце на којима се прва помоћ учи кроз активан рад, игру и дружење.

У Црвеном крсту будући возачи могу да науче и полажу прву помоћ (према Закону о безбедности саобраћаја на путевима). Уколико сте започели учење вожње или то планирате да урадите, обратите се вашој најближој организацији Црвеног крста у општини/граду где станујете, радите или се школујете и сазнаћете све о обуци из прве помоћи за будуће возаче

Такође спроводимо обуку за запослене на радним местима са повећаним ризиком. (наоснову члана 10 Закона Црвеном крсту Србије). Ту је и обука за припаднике свих структура у оквиру локалне заједнице које су ангажоване у случају масовних несрећа (ватрогасно спасилачке јединице МУП-а Србије, јединице Цивилне заштите, припадници саобраћајне полиције, припадници јавних комуналних служби).

А наравно, ту сте и ВИ, наши суграђани који можете са нама да научите вештине прве помоћи. Нису вам потребни ни чаробни огртач, ни супермоћи да бисте били херој. Потребни су вам само знање и одважност да га примените у тренутку када је некоме потребно.

У оквиру програма прва помоћ, спроводи се и обука за деловање у несрећама из редова волонтера Црвеног крста, а наш волонтер можете постати и ви! Кликни овде 

Не заборавимо обуке за спасиоце на води у оквиру којих се реализује и обука за прву помоћ.