Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

Predavanja i obuke

Organizujemo predavanja i obuke za decu školskog uzrasta i mlade

Predavanja i obuke realizuju vršnjački edukatori kroz interaktivne radionice prilagođene uzrastu dece na kojima se prva pomoć uči kroz aktivan rad, igru i druženje.

U Crvenom krstu budući vozači mogu da nauče i polažu prvu pomoć (prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima). Ukoliko ste započeli učenje vožnje ili to planirate da uradite, obratite se vašoj najbližoj organizaciji Crvenog krsta u opštini/gradu gde stanujete, radite ili se školujete i saznaćete sve o obuci iz prve pomoći za buduće vozače. 

Takođe, sprovodimo obuku za zaposlene na radnim mestima sa povećanim rizikom. (na osnovu člana 10 Zakona Crvenom krstu Srbije). Tu je i obuka za pripadnike svih struktura u okviru lokalne zajednice koje su angažovane u slučaju masovnih nesreća (vatrogasno spasilačke jedinice MUP-a Srbije, jedinice Civilne zaštite, pripadnici saobraćajne policije, pripadnici javnih komunalnih službi).

A naravno, tu ste i VI, naši sugrađani koji možete sa nama da naučite veštine prve pomoći. Nisu vam potrebni ni čarobni ogrtač, ni supermoći da biste bili heroj. Potrebni su vam samo znanje i odvažnost da ga primenite u trenutku kada je nekome potrebno.

U okviru programa prva pomoć, sprovodi se i obuka za delovanje u nesrećama iz redova volontera Crvenog krsta, a naš volonter možete postati i vi! Klikni ovde 

Ne zaboravimo obuke za spasioce na vodi u okviru kojih se realizuje i obuka za prvu pomoć.