Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

Instrukcije za dinarske uplate


Ako želite da budete donator za realizaciju programa Crvenog krsta Srbije, to možete učiniti po dole navedenom uputstvu, na naznačenu adresu. Unapred hvala na razumevanju i dobroj volji.

Zahvaljujemo Vam na Vašoj iskazanoj nameri i plemenitoj želji da pomognete humanitarne akcije Crvenog krsta Srbije.

Dinarski račun Crvenog krsta Srbije kod Komercijalne banke AD Beograd

205-205818-39

 

U toku je akcija

Vodimo na oporavak decu korisnike narodnih kuhinja i humanitarne pomoći iz udaljenih seoskih sredina

Uz uplatnice INFOSTANA za mart mesec 2017. godine insertovana je i uplatnica Crvenog krsta Srbije za realizaciju humanitarne akcije: Vodimo na oporavak decu korisnike narodnih kuhinja i humanitarne pomoći iz udaljenih seoskih sredina

Uplate mogu vršiti fizička i pravna lica.

Oporavak dece, u 2017. godini bi se realizovao kao i do sada u dečjem odmaralištu Crvenog krsta Srbije "Krista Đorđević" u Baošićima.

Od sredstava koja se prikupe na oporavku bi boravila deca korisnici narodnih kuhinja i đaci pešaci iz isturenih seoskih  odeljenja uzrasta od 7 do 14 godina koja nisu ranije bila obuhvaćena ovim programom.

Desetodnevni boravak dece u odmaralištu Crvenog krsta Srbije pored socijalne kompponente ima i psihološku i edukativnu. Deca koja borave u odmaralištu obuhvaćena su i programom Letnje škole Crvenog krsta koju realizuju edukovani mladi volonteri Crvenog krsta iz cele Srbije.

Program rada Letnje škole prilagođen je uzrastu i interesovanju dece i realizuje kroz promociju humnih vrednosti, zdravstveno- preventivne aktivnosti, kreativne radionice (obuka iz prve pomoći, realistički prikaz povreda, likovna, muzička, dramska, novinarska, plesna radionica i školica stranih jezika), sportske aktivnosti i zabavni program (igre bez granica, kvizovi, izbor za mis, maskenbal i td.). O bezbednosti dece na plaži brinu spasioci na vodi, a obuku neplivača obavlja instruktor plivanja.

 

Svrha: Za decu korisnike narodnih kuhinja i humanitarne pomoći iz udaljenih seoskih sredina.

Primalac: Crveni krst Srbije

Broj računa: 200-2627490102033-95

Poziv na broj: 12001 3550000

 

Unapred Vam zahvaljujemo na učešću  u  novoj akciji.

 

U prilogu izgled uplatnice.