Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

Trening centar Crvenog krsta Srbije


U samom centru Beograda možete iznajmiti moderan, multifunkcionalan poslovni prostor za konferencije, seminare ili sastanke.

Trening centar Crvenog krsta Srbije je potpuno nov, kompletno renoviran i savremeno opremljen prostor koji omogućava održavanje seminara, prezentacija, predavanja i sastanaka na najvišem nivou.

Nacionalni trening centar Crvenog krsta Srbije čine dve sale:

  1. Velika sala – kapaciteta do 30 mesta (bioskopska postavka), 20 mesta (sa stolovima) ili 16 mesta (konferencijska postavka).
  2. Mala sala – kapaciteta do 16 mesta (bioskopska postavka) ili do 10 mesta (za sastanke ili prezentacije).

Velika sala, površine 180m2, nudi sve uslove za organizaciju većih događaja i poslovnih okupljanja. Opremljenost konferencijskim stolicama sa tablom za pisanje i pokretnim stolovima, čini ovaj prostor multifunkcionalnim i može se prilagoditi svim potrebama klijenata. Za potrebe koktela ili konferencija, postoji mogućnost postavljanja barskih stolova.

Mala sala, površine 25m2, nudi neophodan mir, tišinu i privatnost za održavanje sastanaka ili prezentacija za manju grupu ljudi.

Postoji mogućnost iznajmljivanja isključivo velike ili male sale, ili iznajmljivanje celog trening centra. Bez obzira na salu za koju se opredelite, na raspolaganju je korišćenje moderne potpuno opremljene kuhinje kao i toaleta. Brz internet je dostupan u obe sale, na raspolaganju je EPSON projektor, kao i TESLA televizor za projekciju sadržaja. Prostor je klimatizovan.

Veoma važno za centar  Beograda – za sve klijente obezbeđeno je jedno parking mesto u dvorištu radnim danima, dok je vikendom na raspolaganju do 5 parking mesta.

*sve cene su izražene sa PDV-om.

**uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan ispostavljanja fakture.