Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

IV Festival dečijih pozorišnih predstava


11.04.2017

Crveni krst Srbije je još jednu manifestaciju realizovao na uspešan način zahvaljujući angažovanju volontera i profesionalaca Crvenog krsta u gradovima i opštinama.

U period od 5. do 7. aprila tekuće godine održan je po četvrti put Festival pozorišnih predstava koje su osmišljene u okviru programa “Promocija humanih vrednosti”.

Na ovom događaju učestvovalo je oko 350 osoba, dece, volontera, i kolega iz 26 organizacija Crvenog krsta

Veliki doprinos celoj organizaciji, gore navedenog skupa, nesebično je pružila stručna služba Crvenog krsta Beograd a uspešnoj realizaciji ove manifestacije doprineli su kreativni i vredni mladi volonteri Crvenog krsta: Voždovac, Stari grad, Čukarica, Rakovica, Savski venac, Zemun, Zvezdara i Palilula.

I ovom prilikom se potvrdilo da su sekretari i stručna služba Crvenog krsta uzor svojim mladim volonterima, te da su mladi volonteri posvećeni svojim obavezama na isti ili sličan način kao i stručna služba Crvenog krsta koju predstavljaju na različitim skupovima I manifestacijama koje se realizuju na nacionalnom nivou. 

Unapred se radujemo novim angažovanjima koji će povezati mladost i iskustvo, odnosno rad volontera i stručne službe Crvenog krsta.