Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

Poseta ministra Selakovića Crvenom krstu Srbije


11.10.2023

Danas je Crveni krst Srbije posetio ministar Nikola Selaković sa saradnicima. Tokom posete sastao se sa predsednikom Crvenog krsta Srbije prof. dr Draganom Radovanovićem i generalnim sekretarom Ljubomirom Miladinovićem.

Radovanović je ministra Selakovića upoznao sa aktivnostima naše organizacije i naglasio da je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u velikom delu socijalnog delovanja značajan partner Crvenog krsta, te da smo sredstvima koje Ministarstvo opredeljuje za kontinuiran humanitarni rad u mogućnosti da pružamo pomoć stanovništvu, u prvom redu kroz rad narodnih kuhinja i podršku građanima u vidu porodičnih paketa hrane i higijene.

Ministar je izrazio uverenje da će saradnja u budućnosti biti još uspešnija i da će napredovati u pravcu razvijanja postojećih i otvaranja novih zajedničkih humanitarnih projekata, te da će građani i nadalje moći da ostvaruju svoje potrebe kroz socijalne programe koje sprovodi Crveni krst Srbije.

Delegacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nakon sastanka, posetila je Službu traženja i Spomen sobu.