Simina 19, 11000 Beograd, Srbija; // telefon:+381 11 30 32 125; faks:+381 11 263 43 48;
      

Uručena priznanja instituta za transfuziju krvi Srbije


19.12.2016

U Skupštini grada Beograda 16. decembra 2016. godine Institut za transfuziju krvi Srbije okupio je svoje saradnike na polju motivacije građana za dobrovoljno davanje krvi i uručio priznanja  predsednicima opština, organizacijama Crvenog krsta, saradnicima i volonterima iz sredina na teritoriji Srbije nad kojom ima ingerenciju koje su smatrali najuspešnijim.

Kategorije za koje su uručivana priznanja su bila višestruka: priznanje su dobile najuspešnije sredine u zimskoj i letnjoj kampanji po kriterijumu najvišeg procenta u odnosu na broj stanovnika, najkreativnije kampanje, najuspešnije seoske sredine, najuspešniji grad i opština, organizacija Crvenog krsta sa najviše akcija itd. a dodeljena su i specijalna priznanja Beogradskom univerzitetu , direktoru Urgentnog centra i posebno priznanje za podršku institucija –Ministru zdravlja RS.

Priznanja je uručio v.d. direktora Instituta za transfuziju krvi Srbije prof. dr Gradimir Bogdanović. Priznanja su primili predstanici Kučeva, Pećinaca, Golupca, Velikog Gradišta, Velike Plane, Koceljeve, Novog Pazara i Tutina, Ljubovije, Mladenovca, Lajkovca, Boljevca, Ivanjice, Sokobanje, Bogatića, Lazarevca, Požarevca, Crvenog krsta Novi Beograd, Kraljevo i Kragujevac i drugi.